İSTANBUL / ATAŞEHİR - Mehmet Akif Ersoy İlkokulu

Ara

20-27 Aralık Mehmet Akif ERSOY'u Anma Haftası kapsamında okulumuzda tüm öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla Istiklal Marşı'mızın şairi Mehmet Akif ERSOY'u anma töreni yapılmıştır.

Ara

İstanbul İl Tarım Müdürlüğü'nün İstanbul İl Millî Eğitim Müdürlüğü ile işbirliğiyle yürütülen "Balığımı Yiyorum, Sağlıklı Kalıyorum" adlı proje kapsamında okulumuzda 4.sınıf öğrencilerine Atasehir İlçe Tarım Müdürlüğü'nden Hülya YANMAZ seminer vermiştir. Seminer sonrası öğrencilere sürpriz hediyeler de dağıtılmıştır.

Kas

Okulumuz 4/E Sınıfı öğrencisi Bilge Hüma ERTEM, "Yüreğimde Filistin" konulu yarışmada ilkokullar arasında resim kategorisinde Ataşehir İlçe 1.si, İstanbul 2.si olmuştur. Ödülünü İl Milli Eğitim Müdürü Doç. Dr. Murat Mücahit YENTÜR'den almıştır. Öğrencimiz Bilge Hüma ERTEM'i ve öğretmeni Yakup YILMAZ'ı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma Töreni okulumuz bahçesinde Öğretmen, Öğrenci ve Velilerimizin katılımı ile gerçekleştirildi. Emeği geçen Öğretmen ve Öğrencilerimize Teşekkür Ederiz.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100. Yılı Okulumuz bahçesinde idareci, öğretmen, öğrenci ve velilerimizin yağun katılımı ile coşkuyla kutlandı. Programın hazırlanmasında emeği geçen idareci, öğretmen, öğrenci, personel ve velilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

2023-2024 Eğitim öğretim yılı Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Seçimi 24/10/2023 Salı günü saat 12.00'de velilerimizin katılımı ile çoğunluk sağlanarak gerçekleştirilmiştir.

2022-2023 Eğitim öğretim yılı Okul Aile Birliği Yönetim Kurulunun her bir üyesine emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Yeni seçilen Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Üyelerine başarılar diler, toplantıya katılım sağlayan velilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzda 23/10/2023 Pazartesi günü TÜBİTAK  Bilim Söyleşileri kapsamında konuşmacı Doç. Dr. Murat EYVAZ, "Suyu Korumak: Kaçınılmaz Strateji!" başlıklı söyleşiyi gerçekleştirmiştir.

Kurum yürütücümüz Birol DEMİR  süreci başarıyla yönetmiştir.

Konferans Salonunda gerçekleşen söyleşiyi 4.sınıf öğrencilerimiz ilgiyle dinlemiştir. Program sonunda Doç. Dr. Murat EYVAZ'a ve Birol Demir'e sertifikalarını müdür yardımcısı Dr. Serap ÇİMŞİR takdim etmiştir.

Ekm

Türk Böbrek Vakfı'ndan eğitmen Gökçen Efe Aydın okulumuzda 3.sınıf öğrencilerine Sağlıklı Beslenme konulu seminer vermiştir.

Ekm

Okulumuzda 13 Ekim Uluslararası Dünya Afet Risklerinin Azaltılması günü dolayısıyla acil durum tahliye tatbikatı yapılmıştır.

Kurumumuz 2 dakika 38 saniyede vukuatsız bir şekilde tamamen boşaltılmıştır.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. Sınıflar Okula Uyum Haftası ve İlköğretim Haftası okulumuzda veli ve öğrencilerimizin yoğun katılımı ile gerçekleştirildi. Emeği geçen İdareci, Öğretmen, Veli ve Öğrencilerimize Teşekkür Ederiz.